Veelgestelde vragen

Lees hieronder de Veelgestelde Vragen.

Wij voorzien in uitgebreide ondersteuning, waaronder studiemateriaal, oefenexamens en persoonlijke coaching, om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op zowel het theorie- als praktijkexamen.

Ja, we bieden training in zowel automatische als handgeschakelde voertuigen om aan je voorkeuren en behoeften te voldoen.

We zijn trots op ons hoge slagingspercentage, met meer dan 93% van onze studenten die hun examen bij de eerste poging halen, dankzij onze ervaren instructeurs en effectieve trainingsmethoden.

Absoluut, we bieden flexibele betalingsopties, zodat je voor jouw gemak in termijnen kunt betalen.

Dat kan vaak al binnen 3 weken.

Onze opleiding beslaat in totaal 3 dagen. Dit omvat een dag gewijd aan theoretisch leren, een dag voor praktijktraining, en de derde dag voor het afleggen van het praktijkexamen. We streven ernaar een uitgebalanceerd curriculum te bieden, waarbij elke dag specifiek is ontworpen om zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden te benadrukken.

Het praktijkexamen toetst de volgende onderdelen: 

  1. rijvaardigheid 
  2. berekenen van de ritprijs 
  3. klantvriendelijkheid 
  4. tijdig herkennen en oplossen van storingen 
  5. en correct handelen bij ongevallen.  

 

Het praktijkexamen duurt 85 minuten en bestaat uit 3 onderdelen. 

  1. Rijden van een bekende route zonder hulpmiddelen.  
  2. Rijden naar een benoemd adres met hulpmiddelen, zoals navigatie of kaart. 
  3. Terugrijden naar het CBR op instructies van de examinator

Het theorie-examen toetst de procedures in de taxi en de verkeersregels. Het is een schriftelijk meerkeuze-examen met 40 vragen. Je hebt 60 minuten de tijd en de slagingsnorm is 80% (32 vragen goed).

Start Vandaag Nog Met De Taxi Opleiding!

Ontdek met ons de wereld van het taxichauffeur zijn! Onze op maat gemaakte lessen, perfect afgestemd op de drukke Groningen straten, geven je de vaardigheden en het vertrouwen om als professioneel chauffeur je vak te beoefenen.

Telefoonnummer

+31 6 47752414

Call Now Button